Testen bestellen

De testen die worden uitgevoerd door Bloedwaardentest kunt u bestellen via de volgende link: testen bestellen bloedwaardentest Er worden, nadat u uw online bestelling heeft gedaan, bloedbuisjes naar u thuis gestuurd. U kunt met deze bloedbuisjes naar een door hen toegewezen prikpost in uw buurt. Na het bloed prikken dient u zelf de buisjes op de post te doen. Als u bij het afrekenen de code orthobalans5 in vult, krijgt u 5% korting. Belangrijk dat u in opmerkingen aan geeft dat de uitslag ook verstuurd dient te worden naar praktijk Orthobalans.

De Medivere ontlastings-urine en speekseltesten kunt u bestellen via testen medivere bestellen. Met de vouchercode orthobal krijgt u 5% korting. U krijgt het pakket thuis gestuurd en dient zelf het monster op een maandag of disndag op de bus te doen. Belangrijk dat u mijn praktijknaam Orthobalans en mijn praktijkcode AP31390 op het papieren aanvraagformulier in de testset vermeldt, anders krijg ik de uitslag niet.

Vergelijkbare berichten