Facebook LinkedIn

Agenda lezingen

Naast het werken in mijn praktijk, geef ik regelmatig bijscholingen en lezingen over diverse orthomoleculaire en holistische onderwerpen.

Op vrijdag 23 en 30 november 2018 geef ik voor het orthomoleculaire kennisinstituut Orthokennis 2 verdiepingscursussen over het thema hormonen. Voor meer informatie zie 2 daagse cursus hormonen en verdiepingscursus hormonen.

Op zaterdag 13 mei 2017 gaf ik als keynote spreekster een lezing op het Congres Voedingsgeneeskunde, met als titel: Burn-out, waar is de energie?

Ik ging in op de verschillende klachtenpatronen en de neurobiologische processen die schuilgaan achter een burn-out en welke orthomoleculaire ondersteuning kan worden ingezet voor het herstel.

Ik ben keynote spreker op dit congres; zie ook: https://www.voedingsgeneeskunde.nl/node/2794

foto_congres1

Op vrijdag 19 mei 2017 gaf ik een lezing over het thema Stress; holistisch benaderd. Meer informatie hierover kunt u vinden via de volgende link:

Seminar Stress

In 2017 gaf ik voor Stichting Orthokennis diverse Clinics met als titel: De psyche in balans; de juiste ondersteuning. Meer informatie over deze Clinics kunt u vinden in de volgende link: http://www.orthokennis.nl/clinics

 

A male hoverfly by Alvesgaspar