Praktijkinformatie

Afspraak maken

Op maandag tussen 13.30 en 14 uur en op woensdag tussen 13 en 13.30 uur (m.u.v. de schoolvakanties en feestdagen) ben ik telefonisch bereikbaar voor het inplannen van afspraken of het stellen van een korte vraag.

Tarieven, vergoeding en contact.

Tarieven en vergoeding

De tarieven voor een consult zijn per 1-1-2022 25 euro per kwartier. Het eerste consult duur gemiddeld 1 tot 1,5 uur, vervolgconsulten 45 minuten tot 1 uur. Het traject bestaat gemiddeld uit 5 sessies. Tussen het eerste en vervolgconsult zit meestal 1 maand. Afhankelijk van het aanvullende pakket van uw zorgverzekering worden mijn consulten (gedeeltelijk) vergoed. Als u zeker wilt weten of mijn therapie voor vergoeding in aanmerking komt, adviseer ik u van te voren contact op te nemen met uw zorgverzekering. Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen VBAG en RBCZ. Mijn AGB zorgverlenersnummer is 90-042414, mijn praktijkcode 90-51202.

Voor meer informatie over vergoedingen in 2022 zie: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/natuurgeneeskunde

Hieronder vindt u een overzicht van mijn tarieven, per 1 januari 2022:

– Orthomoleculair, natuurgeneeskundig en/of psycho-sociaal/ lichaamsgericht/ haptonomie consult: 25 euro per kwartier / 50 euro per half uur/ 75 euro 45 minuten/ 100 euro per uur/150 euro voor anderhalf uur

– Telefonisch of emailconsult (uitgebreide vragen): 25 euro per kwartier

– Klaar leggen onderzoeksmateriaal zonder consult/ aanvragen bloedtesten: 5 euro

– Maken en klaar leggen herhaalrecept (nutriëntenadvies): 12,50 euro

Wanneer u uw gemaakte afspraak wilt afzeggen of verplaatsen, dient u dit uiterlijk 24 uur voor uw afspraak telefonisch te doen. Indien u de afspraak niet of later worden afgezegd, zal de consultprijs in rekening worden gebracht.

Belangrijke medeling ivm COVID-19 maatregelen: sinds de maatregelen die op 14 december j.l. zijn afgekondigd, zijn zowel consulten op  de praktijk als op afstand mogelijk; dwz via veilig Zorglink beeldbellen of telefonisch.  De Nederlandse Zorgautoriteit (NZA) heeft extra verruiming aan gebracht voor zorg op afstand (zie https://www.nza.nl/actueel/nieuws/2020/03/17/nza-brengt-extra-verruiming-aan-voor-zorg-op-afstand.  

Als u een afspraak heeft, kunt dan direct doorlopen naar mijn behandelruimte. Als u verkoudheidsklachten heeft, of last heeft van koorts, keelpijn of griepachtige verschijnselen, zeg dan ten alle tijden de afspraak af of om in een beeldbelafspraak.

Na het inplannen van een afspraak zal u worden uitgenodigd voor mijn clientenportal en krijgt u via het clientenportal een uitnodiging om het anamneseformulier in te vullen. Als u bent ingelogd, kunt u mij in het portal beveiligde mails toesturen met bijlagen. Een andere manier om mij op een beveiligde manier mails of bestanden te sturen is via www.plixie.eu.

Contact

Mijn praktijk bevindt zich in Hypericon, Centrum voor Integratieve Geneeswijzen, Berg en Dalseweg 83, 6522 BC te Nijmegen.

Telefonisch ben ik bereikbaar op 0624129903.

Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdagmiddag (om de week), donderdagmiddag en vrijdag.

Heeft u een klacht? Ik ben aangesloten bij een geschillencommissie die gebruikt maakt van een klachtenregeling. Meer informatie hierover kunt u vinden in de volgende link: klachtenregeling

gebouw groot

beeldmerk_vbag rbcz-logo-transp