Contact

Naam(Vereist)

Indien u per mail, telefoon of via het contactformulier contact opneemt en/of een afspraak maakt met Orthobalans verklaart u zich akkoord met de Privacyverklaring en de Algemene Voorwaarden. De Privacyverklaring kunt in vinden in de volgende link: Privacyverklaring. De Algemene Voorwaarden kunt u vinden in de volgende link :Algemene Voorwaarden

Op maandag tussen 13.30 en 14 uur en op woensdag tussen 13 en 13.30 uur  (m.u.v. de schoolvakanties en feestdagen) is de praktijk telefonisch bereikbaar voor het inplannen van afspraken of het stellen van een korte vraag. Het telefoonnummer van de praktijk is 0624129903 en het emailadres is info@orthobalans.nl. De praktijk heeft op dit moment een wachtlijst van 3 maanden.

Mijn praktijk bevindt zich in Hypericon, Centrum voor Integratieve Geneeswijzen, Berg en Dalseweg 83, 6522 BC te Nijmegen. Hypericon is een uniek centrum waarin huisartsen en complementair werkende therapeuten samen verenigd zijn. Meer informatie over Hypericon kunt u vinden op http://www.hypericon.nl In de buurt is voldoende gelegenheid om betaald te parkeren. In de Jozef Isrealstraat kunt u gratis parkeren (200 meter lopen). Na aankomst kunt u plaats nemen in de wachtruimte beneden in het gebouw (op dinsdag) of in de wachtkamer op de eerste verdieping (overige dagen).

Voor meer informatie over mijn tarieven en vergoedingen verwijs ik u naar mijn pagina met informatie over de praktijk, zie ook www.orthobalans.nl/praktijk/praktijk-informatie/. Ik raad u aan deze pagina voor uw contact met Praktijk Orthobalans door te lezen.

De behandeling is altijd in aanvulling op de reguliere behandeling, nooit in plaats daarvan. Bij fysieke en/of psycho-sociale klachten neemt u altijd eerst contact op met uw behandeld arts.

Praktijk Orthobalans is ingeschreven bij de beroepsverenigingen VBAG en ingeschreven in het HBO Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (RBCZ) en aangesloten bij de geschillencommissie SCAG.

VBAG logo
Vereniging ter Bevordering van de Alternatieve Geneeswijzen onder nummer 2101002A
RBCZ logo
HBO Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (Register therapeut BCZ®
of HQT ® (High Quality Therapist) onder nummer 911015R
SCAG logo
Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen onder nummer 13572

Als ingeschrevene van het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) ben ik onderhevig aan het tuchtrecht van de Stichting Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ). 

Mijn AGB zorgverlenersnummer is 90-042414, mijn praktijkcode 90-51202. Kvk nummer 09206574.