De kracht van samenwerking

” De ene therapeut adviseert me dit supplement, de andere zegt dat dat juist niet goed voor me is, wie moet ik nu geloven?!” Ooit mee gemaakt, herken je dit? De verwarring die dit veroorzaakt kan herstel in de weg staan. Jammer, want 2 verschillende behandelingen kunnen elkaar juist versterken en aanvullen.
Zelf werk ik in mijn praktijk holistisch, de verbinding en het contact met de cliënt vind ik erg belangrijk. Ik maak gebruik van bijvoorbeeld speeksel, ontlasting, urine en/of bloedonderzoek. Maar in het kader van bewustzijnsontwikkeling, bij bijvoorbeeld burn-out, maak ik ook gebruik van haptonomische technieken, EMDR en/of reading.
Ik heb me niet gespecialiseerd in bioresonantie en hiervoor verwijs ik graag door naar praktijk Harmonature, van Jeroen Postma, die hier diepgaande kennis en ervaring in heeft. Hij maakt gebruik van de Asyra meetmethode.
We verwijzen naar elkaar, behandelen samen vanuit onze eigen specialiteit, en hebben altijd overleg over (stappen in) het behandelplan. Zo komt de cliënt niet in een spagaat en kan hij/zij sterk en in eenheid het herstelproces in gaan.
Voor meer informatie wat wij te bieden hebben en waar we beide in zijn gespecialiseerd zie deze website , www.harmonature.nl en 12249906_531414740356011_6917521819920232872_nhttp://www.harmonature.nl/beh…/psycho-sociale-ondersteuning/

Vergelijkbare berichten