Van overleven naar energiek leven

Heb je een Verlangen, naar meer rust en energie? Voel je je uitgeput; moedeloos of opgefokt? Pik je snel energie van anderen op? Gevoelig voor verleidingen? Op zoek naar de Ware liefde? Dan kan deze blog iets voor jou zijn.
In ons leven worden er allerlei verlangens gekweekt, om iets te kunnen worden wat we nog niet zijn. Veel van onze moeders zijn niet voor niets naar ‘de kweekschool’ gestuurd. Op school werden we gevuld met een vat met kennis. De ruimte, van vanuit ons vuur ontstoken wordt, verdween op de achtergrond. Als we vuur lieten zien, was er de afwijzing. Om geliefd te worden, door mensen op ons heen, zijn we een expert geworden in aanpassing. Uit verlangen naar liefde zijn we heel hard ons best gaan doen. Waarschijnlijk heb je net als ik, heel lang je best gedaan om iets te worden en ergens in te passen. Mij is het nooit gelukt.
Doodmoe worden we er van. We rennen door, worden onrustig. We zetten gedachtenkracht in om iets te bereiken. We zoeken afleidingen en verdwalen in verleidingen. Er ontstaat pijn, liefdesverdriet, frustratie en allerlei klachten. We gaan hard op zoek naar een therapeut, een genezer, die ons van onze vermoeidheid en deze klachten kan afhelpen.
Het mooie is, voor genezing hoef je eigenlijk niets te doen. Je vermogen om te Zijn, je aanwezigheid in het Nu, heeft de kracht om iets te helen. Iedereen kan je genezer zijn, maar in wezen ben je het Zelf. Ontspan en ontvang, en ervaar welke genezers zich al op je pad bevinden. Open je hart en ga de verbinding aan die klopt, op dat moment. Elke naaste, met wie je je kunt verbinden, is je healer. Opleiding speelt hierin geen rol; wel de potentie om te kunnen verbinden, vanuit het hart. Niet je gedachtenkracht, maar je mate van aanwezigheid bepaalt wie je aantrekt en met wie je je kunt verbinden.
Healing is niets anders dan aanwezig zijn, je verbinden met wat er is. Healers beschikken niet over geheimzinnige krachten die je beter kunnen maken. Zij kunnen hooguit een spiegel vormen, zodat de ander zijn of haar capaciteit ervaart om zichzelf te helen. Healing geeft beweging naar, Zijn. Als je een vaste vorm voor ogen houdt hoe healing er uit moet zien, ligt misleiding op de loer. Laat je leiden, en er ontstaat een kracht die je misschien wel nooit had verwacht. Dit is een pad van overgave, naar Zijn.
Op dit pad kunnen allerlei krachten zich ontvouwen, spiegels verschijnen, in vormen die je niet had verwacht. Hoogtes zal je gaan verkennen, met spiegels tot aan de hemel. Waarna je je weer mag laten vallen, om dit licht van boven mee te nemen naar de duisternis. Donkere kanten kunnen aan het licht gebracht worden door spiegels die een stukje van je schaduwzijde verlichten. Omdat bloot gelegd wordt wat onnodige bedekt was, wordt je meer zichtbaar. De spiegels zijn eigenlijk sterren, die je kracht blootleggen en je innerlijk licht meer laten schijnen.
kikker Dat is liefde. Liefde is de spiegel, die je al bent. Een pure reflectie, van wie je in wezen bent. En nooit is weg geweest. Je Ware Liefde. Een onuitputtelijke bron, van energie, van genezing…

Vergelijkbare berichten